Plastikkirurgisk Speciallægeklinik

Personale

Abdul Hayee Tareen

Abdul Hayee Tareen

Klinikchef og Speciallæge i Plastikkirurgi

Abdul Hayee Tareen er i dag en anerkendt plastikkirurg blandt sine lægekolleger. Han er specialist i ansigtsoperationer, herunder ansigtsløftninger, pandeløft, øjenlågsoperationer, hageimplantater og ikke mindst næseoperationer, hvor han er en af de få der kan udføre komplekse operationer og rekonstruktioner. Abdul Hayee Tareen blev færdiguddannet som læge i 1982 fra Pakistan. Han fik sin speciallægeuddannelse på bl.a. Rigshospital og Herlev Hospital. Han har som speciallæge i plastikkirurgi på Herlev sygehus været tutor for de yngre lægekolleger, der blev oplært i kirurgiske færdigheder.

Annette Hougaard Chakera

Annette Hougaard Chakera

Medhjælp, Speciallæge i Plastikkirurgi

Annette Chakera er speciallæge i plastikkirurgi og arbejder som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling. Hun er uddannet speciallæge på Rigshospitalet og Herlev Hospital – og har derudover arbejdet som plastikkirurg 3 år i Australien, hvor hun har fået særlig ekspertise inden for især komplekse ansigtsoperationer samt brystkirurgi og hudkræftkirurgi. Hun har en PhD i plastikkirurgi og er til daglig involveret i kirurgisk oplæring af yngre læger og undervisning af lægestuderende samt forskning inden for plastikkirurgi. Hun har skrevet talrige artikler samt bogkapitler og er desuden aktiv arrangør af kurser og konferencer inden for plastikkirurgi.

Lilan Engel

Lilan Engel

Medhjælp, Speciallæge i Plastikkirurgi

Lilan er uddannet som læge i USA og Danmark. Blev speciallæge i plastikkirurgi i 2017 og har arbejdet mange år på både Rigshospitalet, Herlev Plastikkirurgiske afdeling samt Amalieklinikken. Til hverdag arbejder hun som overlæge på Herlev Hospitals plastikkirurgiske afdeling.

Lilan har især beskæftiget sig med bryst operationer. Udover implantat rekonstruktion er hun velkendt med operationer som brystforstørrelse med implantater samt med eget fedt og brystreduktioner. Endv. har hun god erfaring med store som små maveplastikker, inkl bugvægsplastik og liposuction, også på ben og hofter.

Endvidere har hun i flere år undervist kommende speciallæger i kirurgi på Panum instituttet i København

Dorte Murphy

Dorte Murphy

Chef sygeplejerske

Uddannet som sygeplejerske fra Roskilde i 1997 og har arbejdet med plastikkirurgi siden 1999 og som plastikkirurgisk operationssygeplejerske siden 2005. Kosmetisk sygeplejerske siden 2013.

Dorte har bred erfaring indenfor alle sider af plastikkirurgien både offentligt, privat og i udlandet. Har arbejdet i London, Dubai og Auckland.

I 2013 blev Dorte kosmetisk sygeplejerske og har stor erfaring indenfor mikroneedling og laserbehandlinger både hudforyngelse og karbehandlinger.

Marie Schultz

Marie Schultz

Operationssygeplejerske

Marie blev uddannet som sygeplejerske i 2005. Hun har stor erfaring indenfor det kirurgiske speciale.

Marie er tilknyttet operationssygeplejerske siden 2016.

Tag kontakt til os

Vi booker dig ind så hurtigt som muligt